IndeksIndeks  TilmeldTilmeld  Login  
Søg
 
 

Display results as :
 
Rechercher Advanced Search
Latest topics
» Fredstraktater med andre alliancer
Søn 21 nov 2010, 14:21 by GormDenGamle

» UTs regler.
Tors 13 maj 2010, 07:58 by Arnebirger

Navigation
 Portal
 Indeks
 Tilmeldte brugere
 Profil
 FAQ
 Søg
Forum
Affiliates
free forum


Share | 
 

 UTs regler.

Go down 
ForfatterBesked
Arnebirger
Indenrigsminister
avatar

Antal indlæg : 64
Join date : 15/03/10

IndlægEmne: UTs regler.   Tors 13 maj 2010, 07:58

Vores Regler:
Vedtaget 29/3-09

Medlemsregler Vi har opstillet følgende nedenstående regler, krav og betingelser for medlemskab af alliancen. Du skal kunne vedgå og opfylde disse paragraffer som minimum.
________________________________________
§ 1. Medlems krav.
For at være medlem af alliancen skal du sværge troskab til alliancen og dennes medlemmer. Du lover at overholde alle nuværende og kommende regler som er blevet vedtaget ved flertals afstemning af alliancens medlemmer. Overholder du ikke reglerne i alliancen, vil du blive straffet.
Du skal melde dig ind i vores interne forum.
Du skal have mindst 100000 point.
________________________________________
§ 1a. Etablerings krav.
Man skal for at blive optaget som medlem af alliancen, minimum have en by og en koloni, begge med en produktion og sund økonomi, have etableret en hær der rigeligt er i stand til, at man kan forsvare sig selv i en kort tid indtil alliancens øvrige medlemmer kan komme til hjælp.
Du skal have en general-score på min. 1500, og mindst et krigsskib i hver af dine byer. Der kan dog afviges fra dette i situationer hvor man er blevet angrebet, eller har brugt sin hær i alliancens tjeneste, men reglen skal naturligvis opfyldes så hurtigt man magter det igen.
________________________________________
§ 1b. Berigtigelse.
For at vi kan berigtige at, du som ansøger som medlem til alliancen opfylder alle vores krav og betingelser, kan du altid modtage kontrolbesøg fra alliancens spioner, dette har ikke en økonomisk omkostning for dig, og er ikke ment som en fjendtlig handling.
________________________________________
§ 1c. Placering
For optagelse i UT kræves det at man har mindst en by på en ø hvor et andet medlem af UT også har mindst en by.
Det er dog ikke eksklusionsgrund hvis den ene part senere flytter sin by fra øen.
Ledelsen i UT kan vælge, i særlige tilfælde, at se bort fra denne regel.
________________________________________
§ 2. Medlems fordele.
Som fuldgyldigt medlem af alliancen følger der nogle fordele som f.eks. at andre medlemmer vil/kan/skal tilbyde dig en rimelig hjælp hvis du bliver angrebet af fremmed magter (se § 2a.), samt at alliancens medlemmer handler råstoffer til en ganske særlig pris mellem hinanden, som fastsættes af alliancen (se § 3a.)
________________________________________
§ 2a. Forsvars hjælp.
Alliancens medlemmer skal til enhver tid være klar til at hjælpe andre medlemmer af alliancen, hvis et medlem bliver angrebet uprovokeret, hvis et medlem bliver plyndret uprovokeret, hvis et medlem bliver belejret både til vands eller til lands.
________________________________________
§ 2b. Forhandling.
Alle forhandlinger med en angribende modstander, der er med i en anden alliance skal ske via alliancens Diplomat, som mægler mellem parterne.
________________________________________
§ 2c. Angreb og krig.
Når alliancen går til modangreb eller i krig, skal / vil dette blive overvåget af alliancens General, som også er den der tilbagetrækker alle angrebstropper hvis / når der er baggrund for fred eller forhandlingerne mellem modparten og / eller alliancen kræver dette.
Når U-T er i krig er det et krav at alle medlemmer deltager i krigen. Deltager man ikke kan konsekvensen blive at man må forlade U-T i vanære. ( jvf. §5).
________________________________________
§ 2d. Benyttelse af andre alliancemedlemmers byer.
Disse regler gælder for udstationering af både tropper og flåde til andre medlemmers byer. (Herefter samlet omtalt som tropper).
Man må altid udstationere tropper i andre medlemmers byer, men følgende skal overholdes.
Man må ikke angribe andre aktive spillere uden byens ejers tilladelse, dog er strafaktioner dikteret af Ledelsen eller Kaptajner undtaget. Inaktive må altid plyndres uden forudgående aftale.
Er vi i krig gælder denne regel ikke hvis der aktioneres i forbindelse til krigen. I dette tilfælde skal vi holde alle vores byer åbne for hinanden.
Det er god skik at skrive til folk at man kommer på besøg, men ikke et krav.
__________________________________________
§ 3. Handel.
Handel med guld for ressourcer, i handelsstationen, skal altid foregå med alliancemedlemmer før andre, hvis prisen er den samme. ( se § 3a.)
________________________________________
§ 3a. Ressource bytte værdi.
Dette er de værdier som ressourcerne skal have i en byttehandel mellem alliancens medlemmer.

Alle ressourcer byttes 1:1 Dog er det tilladt at handle træ op til 2:1. (2 træ for 1 luksus vare), men så skal begge parter være indforstået med dette inden handlen gennemføres.

Uenigheder om handler mellem alliancens samt wingens medlemmer, kan bringes for ledelsen, der vil afgøre tvisten, der skal dog regnes med at det sansynlige udfald er et forlig der mødes på midten, men ikke forventes.
________________________________________
§ 3b. Salg på det åbne marked.
Med det åbne marked, menes der ved salg til andre spiller, altså dem der ikke er medlem af U-T alliancen.

Der må ikke handles, hverken ved køb, salg, eller bytte, med spillere fra alliancer der fører krig mod os. Ej heller de vi fører krig mod.

Fornuften bør råde når der handles. Sælg ikke for billigt, og køb ikke for dyrt.
________________________________________
§ 4. Afstemninger
Resultatet af afstemninger foretaget på vores forum skal følges af alle medlemmer.

Alle medlemmer kan opsætte en afstemning.

En afstemning skal køre mindst 3 dage, og er først gyldig når mindst en tredjedel af medlemmerne har stemt.
En afstemning kan dog afsluttes inden 3 dage, hvis et flertal for et punkt er uundgåeligt.

Ender en afstemning uafgjort er det op til ledelsen at beslutte hvad udfaldet bliver. (se §6)
________________________________________
§ 5. Eksklusion fra alliancen.
Man kan forlade alliancen på 4 måder.

Frivilligt: Forlader man alliancen uden vanære vil der ikke fra ledelsens side blive opfordret til straf. Man er dog nu at betragte som en hvilken som helst anden spiller, og kan ikke sige sig fri for angreb fra alliancens medlemmer.

Frivilligt i vanære: Forlader man alliancen frivilligt i vanære, set med flere medlemmers øjne, kan man forvente at blive straffet.

Kicket: Uanset grunden er der fra ledelsens side opfordret til at strafaktioner udføres.
I særligt grove tilfælde, f.eks. spionage, er det et krav at U-T’s medlemmer deltager i strafaktioner mod den udsmidte. Der menes ikke nødvendigvis alle medlemmer.

Inaktiv: Bliver du inaktiv bliver du kicket, og vil blive udplyndret. Du kan dog komme tilbage i U-T, hvis du bliver aktiv igen. Dog kan der ikke klages over plyndringerne, ligesom ingen erstatning gives.

Med vanære menes at man har krænket alliancens ære, eller grundværdier omkring ærlig handel med andre spillere. Vanære er også tilfældet i situationer hvor man har handlet til fare for alliancen, eller mod de udstukne retningslinier, eller regler.
________________________________________
§ 5a. Tavshedspligt.
Hvis man af anden eller egen grund ønsker at forlade alliancen, måske for at skifte til en anden alliance, så har man tavsheds pligt, om den viden man er kommet i besiddelse af som medlem af vores alliance.
________________________________________
§ 6. Ledelsen
Ledelsen består ud over lederen af mindst to andre, med hver deres post. Posterne i ledelsen uddeles af lederen. Lederen er ikke på valg.
_________________________________________
§ 7. Reglerne
Disse regler kan kun ændres efter en afstemning, dog har leder vetoret overfor alle aftemninger, men bør følge den generelle flertalsbeslutning. Grunden herfor er at det er lederen der står med det sidste ansvar i forhold til reglernes overholdelse.
_________________
Tilbage til toppen Go down
 
UTs regler.
Tilbage til toppen 
Side 1 af 1

Permissions in this forum:Du kan ikke besvare indlæg i dette forum
 :: Information-
Gå til: